Podjetje

Cloud broker d.o.o.

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče

08-228-00-00

podpora@alstarcloud.si

ZGODOVINA PODJETJA

Blagovna znamka ALSTAR se je rodila med navdušenci nad komunikacijsko tehnologijo leta 2011 v Mariboru. Sestavili so za tisti čas zelo inovativno zgodbo, ki so jo pričeli tržiti v Sloveniji. Rast je prinesla potrebe po svežih sredstvih, zato so ALSTAR leta 2014 priključili podjetju Stelkom, ki se ukvarja s ponudbo medoperaterskih storitev in storitev povezjivosti za poslovne kupce. ALSTAR je še danes velik Stelkomov sinergijski učinek.

Popolnoma novo obdobje ALSTARja se je pričelo leta 2018, ko sta moči združili ekipi Stelkoma in Velcom-a. Vsako izmed njiju je eminenten ponudnik IKT storitev, združena ponudba pa vsebuje popolno komunikacijsko storitev za podjetja in organe javne/državne uprave.

Obstoječe reference s področji malih podjetij, klicnih centrov, šol, odvetniških pisarn, avtomehaničnih delavnic, storitvenih podjetij s področja zdravstva, operaterstva nam zagotavljajo stabilen temelj. Popolnoma nova in inovativna storitev ALSTAR CLOUD pa prinaša na slovenski, hrvaški in avstrijski trg popolnoma novo dimenzijo. OGLEJTE SI JO!

EKIPA CITYPORT CLOUD

Ne spreglejte novosti in nasvete

Prijavite se na Alstar cloud e-novice z zanimivostmi in nasveti s področja oblačnih sistemov, telefonije, spletnega gostovanja in ostalimi koristnimi vsebinami.