Spletno gostovanje

Alstar cloud oblačni sistemi vam omogočajo, da pri enem ponudniku upravljate vse, za vaše podjetje pomembne sisteme. Podjetje brez spletne strani in elektronske pošte praktično ne more poslovati, s storitvami Alstar cloud si lahko zagotovite tudi hitro in zanesljivo spletno gostovanje, ki deluje na platformi Plesk. Platforma Plesk združuje popoln nabor tehničnih in varnostnih orodji ter orodja za avtomizacijo.

Uporabniki lahko preprosto in na enem mestu upravljate s spletnimi domenami, elektronskimi naslovi, spletnimi stranmi, DNS strežniki.

Preverite ponudbo Plesk

UPRAVLJANJE SPLETNEGA GOSTOVANJA

Hitro in zanesljivo spletno gostovanje

Spletno gostovanje na zanesljivih in hitrih strežnikih z napredno nadzorno ploščo Plesk.

Funkcionalnosti spletnega gostovanja

na platformi Plesk

Prijava v strežnik

Enostavna in hitra prijava v strežnik preko spletnega vmesnika.

Ena nadzorna plošča

Preko nadzorne plošče Plesk samostojno upravljajte z DNS strežniki, s svojimi predali za elektronsko pošto, s spletnimi stranmi, spletnimi stranmi skreiranimi v WordPress ali Jommla. Spremljate statistiko, nameščajte nadgradnje, vse to na enem mestu.

Robusten sistem in visoka stopnja varnosti

Visoka stopnja varnosti pri različnih operacijskih sistemih, omrežjih in aplikacijah. Vgrajeno v jedro nadzorne plošče Plesk in neprestano izpopolnjevanje s pomočjo naših vodilnih varnostnih partnerjev.

Plesk omogoča več kot 100 različnih razširitev

Plesk omogoča integracijo z orodij DigiCert SSL, CloudLinux, Cloudflare, Atomicorp, NodeJs, PHP, NGINX, Let’s Encrypt, Git, ImmunifyAV, Backup to Cloud Pro in drugimi.

Enostavno upravljanje WordPress spletnih strani

Plesk omogoča razširitev za WordPress s katero boste namestili, upravljali in zavarovali vse vaše WP spletne strani. Vključeno je avtomatizirano testiranje s pomočjo AI-powered regression testing, kloniranje spletne strani, testno okolje, backup and restore orodja.

Združljivo z vsemi platformami in hyperscale možnostmi

Edina spletna platforma WebOps/hosting , ki deluje na vseh virtualnih in realnih platformah. Deluje tudi pri velikih, kot so AWS, Google, Alibaba, Azure & DigitalOcean.

Popolna fleksibilnost in nadzor

S platformo Plesk dobite poln SSH dostop tako da lahko namestite katero koli drugo, odprtokodno ali prilagojeno aplikacijo, ki jo potrebujete.

ZAKAJ SPLETNO GOSTOVANJE PLESK

Spletno gostovanje Plesk je zasnovan tako, da ustreza zahtevam najbolj hitrih in uspešnih podjetij. Končni uporabniki imajo radi lastnosti in prednosti ALSTAR CLOUD, spletnega gostovanja Plesk.

Vedno povezan

Nadgradite način, kako vaše podjetje komunicira z enotnim komunikacijskim sistemom, ki je zmožen govornih komunikacij, konferenc, video klicev, virtualnih sodelavcev in še veliko več.

Visoka produktivnost

ALSTAR CLOUD vas brezplačno napaja z vašega namiznega telefona, ki vam omogoča klicanje kadarkoli in kjerkoli. Nastavite lahko svoja pravila o tem, kje naj vas doseže in kdaj.

Nadzor in meritve

Imejte pod nadzorom celotno poslovno komunicirane. Imate dostop do naprednih poročil in meritev, ki vam omogočajo boljše poslovne odločitve.

Boljša prodaja in skrb za stranke

ALSTAR CLOUD lahko deluje kot pameten kontaktni center. Lahko spremljate število klicev, trajanje klicev, način izvajanja agenta in še veliko več. Rezultat: bolj zadovoljni kupci.

Osebna naprava = poslovni terminal

S podporo ALSTAR CLOUD BYOD in preprosto aplikacijo lahko katero koli mobilno napravo pretvorite v poslovne telefone. Uživajte v svobodi odprtih standardov.

Pomembno znižanje stroškov

Z inteligentnim usmerjanjem klicev ALSTAR CLOUD prihranite na telefonskem računu. Ne glede na to, kje ste, ALSTAR CLOUD poišče pot do vas.

Ne spreglejte novosti in nasvete

Prijavite se na Alstar cloud e-novice z zanimivostmi in nasveti s področja oblačnih sistemov, telefonije, spletnega gostovanja in ostalimi koristnimi vsebinami.